Ny tidpunkt för start av det nya Gruppavtalet

Vi har nu fått besked från Telia om att de nya gruppavtalet inte kommer att kopplas in förrän tidigast i mitten av november. Troligt datum för inkoppling av TV-paket Lagom är 17/11 och för TV-paket Stor den 19/11. Vi beklagar dröjsmålet och återkommer med exakt tidpunkt när det blir dags.

Orsaken till att Telia inte har kunnat hålla det datum man utlovat beror, enligt Telia, på ett nytt IT-system där man inte kunnat registrera våra avtal som planerat.

För dig som idag har ett aktivt gruppavtal betyder detta att dina tjänster fortsätter att vara aktiva. Du behöver alltså inget göra. Dock påverkas du som har beställt upp- eller nedgradering, dvs Lagom till Stor eller Stor till Lagom: det blir alltså försenat.

För dig som har beställt ett nytt gruppavtal betyder detta att ditt nya gruppavtal inte kommer att gå att aktivera förrän tidigast de datum som angivits ovan. Vi kommer att göra ett speciellt utskick via e-post till dig som beställt ett nytt gruppavtal för att beskriva vilka alternativ du kan ha fram till inkopplingsdatum.

Vi beklagar och tackar för ert tålamod! / Styrelsen